اردو راهیان نور

اردو راهیان نور ویژه خواهران و برادران توسط بسیج دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.

به گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی، اردوی راهیان نور دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ ویژه برادران و خواهران به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ به میزبانی بسیج دانشجویی دانشگاه صداوسیما و همچنین، حضور دانشگاه‌های معماری و هنر پارس و سوره در قالب کاروان «آن سوی ابرها» از 14 تا 18 اسفند برگزار شد.

دانشجویان در این اردو از یادمان‌های فتح المبین، حوض خون با محوریت کتاب مشهور حوض خون، حسینیه دوکوهه، یادمان شهید حسن باقری، فکه و محل شهادت شهید آوینی، کانال کمیل، طلائیه، هویزه، شط علی بازدید کردند و در پایان از معراج شهدای اهواز را زیارت کردند. یکی از محورهای اردوهای راهیان نور سال ۱۴۰۱ توجه ویژه به حضور و نقش‌آفرینی زنان در جبهه‌های دفاع مقدس بود.

شهید شاخص دانشگاه علم و فرهنگ و دانشگاه سوره نیز با توجه به نوع این دانشگاه‌ها، شهید سید مرتضی آوینی بودند.